Welkom bij superhostess.nl

Wij leveren u de gastvrouwen (en heren) voor beurs, congress of evenement

Gastvrouwen & Verkoopmedewerkers

Gastvrouwen
Onze gastvrouwen zien er altijd charmant, beschikken over een praktisch inzicht zijn servicegericht en professioneel. Dat zijn de vier waardes waarop Superhostess haar gastvrouwen selecteert. Een gastvrouw kan worden ingezet bij evenementen, bij de ontvangst van uw gasten op kantoor, horecagelegenheden, beurswerk, seminars enzovoorts.

Onze gastvrouwen zijn inzetbaar voor divers werk, waaronder verwelkoming van gasten, lichte horecawerkzaamheden en begeleiding van uw gasten. De absolute meerwaarde van Superhostess is dat uw aanvraag snel verwerkt wordt, u regelmatig updates krijgt indien gewenst, wij een 100% opkomst garanderen en dat er bovendien een snelle afwikkeling is. Dat zijn beloftes waar u als klant op kunt bouwen.

Verkoopmedewerkers
Heeft u extra verkoopmedewerkers nodig voor een drukke periode, gaat er iemand met zwangerschapsverlof of heeft u last-minute iemand nodig om u uit te helpen in een winkel? Cratos staat garant voor hoogopgeleide hostessen en verkoopmedewerkers. Wij selecteren onze verkoopmedewerkers op uitstraling, intelligentie en communicatieve vaardigheden. Wij zorgen voor een heldere en duidelijke briefing, of -indien gewenst- een inhoudelijke training. De verkoopmedewerkers zorgen voor een professioneel voorkomen en de klant verlaat tevreden de winkel.

Neem contact met ons op voor meer informatie via tel. 088-2333345 of vraag een online een offerte aan.