Sampling teams

Sample medewerkers op afroep beschikbaar u betaald alleen wanneer u ze nodig heeft!

Sampling teams

Cratos superhostess besteedt zeer veel aandacht aan haar medewerkers. Bij Cratos beseffen wij dat er medewerkers ingezet moeten worden die goed bij uw merk passen en daarom de juiste uitstraling hebben. Cratos selecteert speciaal voor deze doelgroep enthousiaste medewerkers met het talent en net dat beetje extra inzet en empatisch vermogen om uw merk te vertegenwoordigen en uw doelgroep kennis te laten maken met uw producten.

Directiechauffeur

Interne training sample medewerkers

Omdat elke merk anders is en er bij elk merk sprake is van een andere klantbenadering geven wij onze hostesses een speciale training alvorens het werk start. Hier worden alle kenmerken van uw merk besproken. Pas als medewerkers deze trainingen hebben gevolgd zullen zij worden ingezet voor uw merk.

Doordat wij werken met ervaren, behulpzame en goed getrainde sampling medewerkers bent u er zeker van dat zij de juiste boodschap aan uw klant overbrengen.

Geïnteresseerd in een Gastvrouw of verkoopmedewerker? Reserveer dan nu direct

Voordelen van samenwerken met Cratos superhostess

  • Bij uitval van een sample medewerker gegarandeerd vervanging beschikbaar.
  • Sample medewerkers op afroep beschikbaar (u betaald alleen wanneer u ze nodig heeft)
  • Zeer professionele medewerkers (interne training)
  • Representatieve medewerkers (gekleed in uw bedrijfskleding of een nette zwarte pantalon met wit overhemd)

Wilt u meer informatie hebben over onze diensten of een reservering maken? Onze medewerkers staan u graag te woord via 088-2333345 of info@superhostess.nl.

Cratos